Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO) "The Dude" ponovo u akciji: Lebovski i Keri Bredšo u reklami za pivo

Nesvakidašnja kombinacija - glavni junak kultnog filma braće Koen "Veliki Lebovski" i zvezda hit serije "Seks i grad" pojavljuju se zajedno u novom reklamnom spotu u kojem otkrivaju da dele zajedničku strast - prema pivu
Datum: 29/01/2019

(VIDEO) "The Dude" ponovo u akciji: Lebovski i Keri Bredšo u reklami za pivo

Foto: Screenshot Youtube

Džef Bridžis se vratio na kratko kao "The Dude" u najlegendarnijoj ulozi koju je odigrao u životu. 

Džef Bridžis i Sara Džesika Parker reprizirali su svoje najpopularnije uloge - Džefrija "The Dude" Lebovskog i Keri Bredšo - u novoj reklami za popularno belgijsko pivo "Stela artoa".

Nesvakidašnja kombinacija - glavni junak kultnog filma braće Koen "Veliki Lebovski" i zvezda hit serije "Seks i grad" pojavljuju se zajedno u novom reklamnom spotu u kojem otkrivaju da dele zajedničku strast - prema pivu.

Na početku spota u bar ulazi Keri Bredšo, doterana kao i uvek, i umesto svog omiljenog koktela "Kosmopoliten" bira pivo "Stela artoa", na opšte zaprepašćenje prisutnih.

Nedugo zatim, u lokal ulazi i The Dude, u svom prepoznatljivom "tek sam ustao iz kreveta" stilu, i prilazi šanku.

Kada ga barmen upita želi li koktel "Beli Rus" (najdraže piće Džefrija Lebovskog iz filma), on se ipak odlučuje za "Stelu".

Zatim seda za sto do Keri Bredšo koja hvali njegov izbor pića, na šta on odgovara svojom čuvenom replikom: "The Dude Abides".

Bridžis je nedavno poručio preko Tvitera: “Ne možete živeti u prošlosti. Ostanite na vezi”, a zatim je podelio i video u kome ponovno oživljava svoju čuvenu ulogu.

U plastičnim papučama za vodu, karakterističnom prevelikom džemperu , uz Dilanovu “The Man In Me”, The Dude se kratko nasmeje u kameru, a zatim se otkrije i datum – 3. februar 2019, finale američkog Super Boula.

Video je odmah podstakao nagađanja da bi mogao se vrati kao The Dude u sklopu nekakve reklame za Super Boul u koje se, tradicionalno, tokom emitovanja najveće američke sportske manifestacije, ulaže ogromna suma novca.

Bridžis je 2017. dao intervju Digital Spy-u u kome je govorio o mogućnosti nastavka “Velikog Lebovskog”. Tada je izjavio: “Mislim o tome ono što misle braća Koen. Ako oni žele da naprave nastavak, naravno da bih pristao.”

The Dude je, u stvari, kako je nedavno potvrđeno, oživeo upravo kako bi snimio reklamu sa ni manje ni više nego Keri Bredšo.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.