Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Zabava

(VIDEO) "Gospodin je frontmen koje ono grupe... Kako se zove, Zabranjeno pušenje? Mi to nikad nismo pustili"

Kako je Sejo Sekson napustio studio RTRS-a
Datum: 22/01/2019

(VIDEO) "Gospodin je frontmen koje ono grupe... Kako se zove, Zabranjeno pušenje? Mi to nikad nismo pustili"

screenshot youtube

Frontmen sarajevskog "Zabranjenog pušenja" Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, učestvovao je u emisiji RTRS-a "Ukrštenica" u kojoj se govorilo o autorskim pravima, zloupotrebama i generalnom stanju tržišta. 

Sejo je, međutim, emisiju napustio pre kraja pošto je ušao u verbalni sukob sa direktorom "Hard rok radija" Sinišom Tomićem.

Nakon pitanja voditeljke za Tomićada li određene radio-stanice "friziraju" podatke i prave naručene plej-liste, kako bi na kraju autori pesama imali koristi, počela je žestoka rasprava. 
 

Na tvrdnje Tomića da ne veruje u to i da većina radio-stanica ima ozbiljan program na kojem radi te da se može proveriti šta je sve neka radio-stanica puštala u poslednjih nekoliko godina reagovao je Sekson i poručio mu da živi u "sajens fikšnu". 
 

Frontmen Zabranjenog pušenja je pokušao da odgovori na Tomićeve tvrdnje, ali mu je ovaj rekao:

"Hoćeš li prestati. Il si pijan, ili si nadrogiran? Nemoj me nervirati, čoveče..."

Nakon toga Sekson je napustio studio i poručio da za 30 godina nije video da jedan čovek sat vremena priča i ne izgovori jednu istinitu rečenicu.

Voditeljka se Seksonu zahvalila na gostovanju, a Tomić je nastavio: "Gospodin je frontmen grupe... Kako se zove... Zabranjeno pušenje. 'Hard rok radio' nikada nije pustio Zabranjeno pušenje."

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.