Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

"Nisam ga primetila": Vozila četvorogodišnjaka 18 minuta na krovu automobila

U jednom trenutku ona je zaustavila automobil i ubacila dete, koje je bilo samo u gaćicama. U automobilu je bilo još dvoje njene dece
Datum: 08/03/2019

"Nisam ga primetila": Vozila četvorogodišnjaka 18 minuta na krovu automobila

Printskrin, Youtube

Australijanka Erika Šadfort tvrdi da nije znala da joj se na krovu automobila nalazi polunagi sin, kojeg je tako vozila punih 18 minuta, brzinom od oko 50 kilometara na sat.

Ostali učesnici saobraćaja sve vreme njene vožnje pokušavali su da joj signaliziraju da joj se na krovu automobila nalazi dete, a očevici ovog dođaja kažu da su videli da je četvorogodišnji dečak umalo stradao i pao sa automobila u pokretu. 

 U jednom trenutku ona je zaustavila automobil i ubacila dete, koje je bilo samo u gaćicama. U automobilu je bilo još dvoje njene dece. 

Ona se pojavila na sudu u Pertu u Australiji, a tokom suđenja je pokušavala da ubedi sudiju da nije bila svesna činjenice da je dete zaboravila na krovu automobila. Erika je rekla da nije bila svesna da se dečak popeo na krov, prenosi Miror. 

Njen advokat je rekao da je ona duže bila pod stresom, i da se stara o šestoro svoje dece, starosti od pet meseci do devet godina. Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.