Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kolumna

Vojvoda Aleksandar Vulin i polovina ženine tetke u Kanadi

Tetka je blago, tetka se voli, tetka je druga majka, tetku nazovete da joj se isplačete kad Alek podvikne na vas, ali ministar vojni ne plače, dok ne stigne kući, obuče Spajdermen pidžamicu i nazove tetku da joj se požali, bez razlike što nije moja već suprugina tetka
Piše: Mihailo Medenica
Datum: 21/09/2017

Vojvoda Aleksandar Vulin i polovina ženine tetke u Kanadi

Kako se javnost ustalasala nakon objavljivanja moje imovinske karte, mada od karata posedujem samo dve topografske koje sam zadužio kao ministar odbrane i na njima razrađujem planove neopaženog ulaska na Kosovo, jer ja tamo mogu kad hoću, ali neću jer ne mogu - prinuđen sam da se obratim otvorenim pismo koje ću nakon pisanja zatvoriti, staviti u flašu i pustiti niz reku pa ako neko pročita - pročita...

Dakle, ja vojvoda Aleksandar Vulin posedujem garsonjeru od 107 kvadrata u Beogradu, koju sam kupio sa bračnim drugom, inače vojnim obveznikom suprotnog pola, koji poseduje polovinu tetke u Kanadi!

Ista ta polovina tetke, mada je mi volimo i poštujemo kao da je cela naša, iako polovina iste pripada još nekoj ženinoj familiji koja je nikada nije nazvala "teto" kao ja, mada nije moja tetka ali sve su tetke unutar koalicije naše, zajedničke, pozajmila je suprugi i meni tričavih 200.000 evra kako bismo trajno rešili stambeno pitanje, mada sam tako lepo preuredio u stančić jedan rashodovani tenkić i pozvao drugare na useljenje, no...

No, vratimo se tetki koja nikako da se vrati u Srbiju iz te propale i neperspektivne države zvane Kanada, iako sam je toliko puta zvao, pa čak i preko naše ambasade slao poziv za vojnu vežbu, ali ne, ni da čuje, što ne znači da slabije čuje jer to što je tetka ne znači da je stara i zanemoćala, a i da je tako, Srbija vodi računa o starim i zanemoćalim...

Tetka je blago, tetka se voli, tetka je druga majka, tetku nazovete da joj se isplačete kad Alek podvikne na vas, ali ministar vojni ne plače, dok ne stigne kući, obuče Spajdermen pidžamicu i nazove tetku da joj se požali, bez razlike što nije moja već suprugina tetka u pitanju!

Je l' javnost želi da je ne volim ko svoju, a?! Da joj se ne javim kad nazove?!

Da li bi tada zli jezici zaćutali, ljubomorni što nemaju polovinu ženine tetke u belom svetu, gde se zlopati odvajajući od skromne penzije ne bi li mi pomogla s mizernih 200.000 evra da se skućim?!

Ne vidim šta je sporno u tome, sve i ako tetka ne postoji, jer niko ne zna kako boli izgubiti tetku dok je ima, a ja je možda i nemam ali supruga je ima, a imovina stečena u braku smatra se zajedničkom, pa tako i tetka, makar i polovina nje, ali se voli kao da je 100 posto u našem vlasništvu!

Dakle, ko nema ženinu tetku u Kanadi i Vučićevu sliku na zidu, taj ne zna šta je prava ljubav, a ljubav je kad u imovinskoj karti u rubrici "nekretnine" napišete: ništa osim jedne divne starice tamo daleko, daleko od mora, tamo je ženina tetka, tamo je Srbijaaaaa... koju još zovu i Kanada!

Sad je kao neko pitanje zašto nisam Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio tetku, a?!

Pa nije Aleksandar Vulin drukara i tamo neki uzbunjivač, ne!

Da prijavim tetku koja ništa loše nije učinila, pa da joj kleta opozicija nakalemi raznorazne izmišljene afere i upotrebi u dnevnopolitičke svrhe, izmišljajući, recimo, da se penzionerki našlo u šteku 200.000 evra koje je kao dala nama da kupimo onu garsonjericu?!

Ej, bre, pa nije Kanada - Srbija! Ne žive tamo penzioneri ko šeici pa da mogu da uštede tol'ke novce, već jedu one javorove listove od 1. do 1. u mesecu i prebiraju po kontejnerima koji imaju šifre, a ne kao ovi naši otvoreni za svakog da u bilo kom trenutku uđe u njih i najede se ko čovek.

Otkud meni ženina tetka u Kanadi, aman, kad žena uopšte i nema tetku, a i da ima odakle joj, pa još u Kanadi sa 200.000 evra u slamarici?!

Dakle, ponavljam i stavljam tačku na dalje spekulacije: za stan nam je pozajmila ženina tetka iz Kanade, jer moja tetka ne živi tamo, što ne znači da bi nam pozajmila moja tetka ali ne može jer nije iz Kanade, baš kao i ženina!

Sve što posedujem stekao sam sâm s ovih deset prstiju pomodrelih od čekića, kad promašim ekser dok kačim one slike, a što se 200.000 evra tiče, pronašao sam ih u staroj uniformi kad sam je stavljao na pranje!

Dobro, nije uniforma već kostim nindža kornjače, ali ja zaista ne znam odakle taj novac u njemu i ne znam kakve veze neka tetka ima s tim, mada je Srbija slobodna i demokratska država i ne brani tetkama da se oblače ko nindža kornjače ukoliko žele, iako bi neki želeli da je drugačije i da samo oni budu Donatelo i Leonardo, kao Alek i ja, ali...

Na kraju - dao bih sve da ovom garsonjericom odzvanja bat koraka tetke, ali, nažalost, ona je daleko, negde iza Leskovca čak...

Pare sam osvojio na lotou, svi su pisali o tome, sećate se?!

Ne! E pa pisaće, samo da se ovo s tetkom malo stiša...


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.kod nas sve može
22.09.2017 - 13:37
premija
Bravo, genijalčino! Neće biti čudno ni da \"Loto\" objavi da je isti dobio premiju nego smo svi mi zaboravili na to. Nije džaba Đuka noću \"krečio\"Lutriju, krečio, krečio i sakrio podatke o dobitniku, a dobitnik niko drugi nego gospodin. Što ne bi? Kako se ono iznenada nađoše validni lekarski nalazi o \"očnom stanju\" regruta Vulina, i to baš na VMA.