Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

"Vratio sam se": Švarceneger ponovo igra u "Terminatoru"

Detalja o novom filmu zasad nema, ali se Švarceneger ipak pojavio u Las Vegasu u četvrtak kako bi ga promovisao
Datum: 05/04/2019

"Vratio sam se": Švarceneger ponovo igra u "Terminatoru"

Foto: Profimedia

Slavni glumac Arnold Švarceneger ponovo će se naći u nastavku filma "Terminator".Sedamdesetjednogodišnji Švarceneger u filmu glumi uz dobro poznatu Lindu Hamilton, koja igra ulogu Sara Konor.

Film nazvan "Terminator: Dark Fate" je osmislio Džejms Kameron, a reč je o šestom nastavku popularne franšize. To je ujedno i direktni nastavak filma "Terminator 2: Judgment Day".

Detalja o novom filmu zasad nema, ali se Švarceneger ipak pojavio u Las Vegasu u četvrtak kako bi ga promovisao, a tom prilikom govorio je i o kolegenici Hamilton.

"Nakon toliko godina ona i dalje radi sklekove. Ponovo je mišićava", kazao je glumac.

Na istom događaju se medijima obratila i Hamilton te je priznala da nije fan prethodna tri filma, kao i da je dugo razmišljala da li da se priključi novom projektu.

"Za zaborav su, zar ne? Intenzivno sam razmišljala šest sedmica, nisam znala šta želim niti sam želela da izgledam kao neko ko besramno grabi novac. Živim tih, divan život osobe koja nije slavna. Zbog toga sam razmišljala da li želim to sve da zamenim za novih 15 minuta. Lažiraću svoju smrt kako se više ne bih vraćala", rekla je Hamilton.

Film "Terminator: Dark Fate" u biskope stiže u oktobru.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.