Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Abba otkrila kad objavljuju novu pesmu

Bend planira virtuelnu turneju sa svojim digitalnim avatarima
Datum: 03/04/2019

Abba otkrila kad objavljuju novu pesmu

Foto: Profimedia

Bjorn Ulveus iz švedskog sastava Abba rekao je da obožavatelji četvoročlane grupe koja se raspala pre 37 godina mogu da očekuju izlazak nove pesme "u septembru ili oktobru". Ulveus je rekao za današnje izdanje danskog tabloida Ekstra Bladet da treba " izuzetno dugo vremena" da se napravi video sa avatarima članova grupe, i dodao da je to "suviše dugo odlagano".

Bend je ranije saopštio da su se njegova četiri člana Ulvaeus, Beni Anderson, Ani-Frid Lingštad i Agnete Falkstog ponovo okupili i da planiraju virtuelnu turneju sa svojim digitalnim avatarima i da je naziv jedne od dve nove numere "I Still Have Faith in You".

Abba je ranije najavila da će kompjuterizovani likovi četvoro članova nastupiti u emisijama televizija Bi-Bi-Si  i En-Bi-Si  kao "Abbatars", prenosi B92

Ulveus je najavio da će avatari članova grupe izgledati kao 1979, kada su krenuli na poslednju turneju.

Grupa je postala poznata osvajanjem takmičenja za Pesmu Evrovizije 1974. godine numerom "Waterloo" i imala je velike hitove 1970-ih uključujući "Dancing Queen" "Mamma Mia", "Fernando", "Money, Money, Money", "Take a Chance on Me", "Chiquitita" i druge pre nego što su se razišli 1982. godine.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.