Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Zabava

(VIDEO) "U našoj zemlji se kaže: Bolje ikad, nego nikad": Putinova zdravica na svadbi austrijske ministarke

Pogledajte i ples sa austrijskom šeficom diplomatije koji se prepričavao
Datum: 19/08/2018

(VIDEO) "U našoj zemlji se kaže: Bolje ikad, nego nikad": Putinova zdravica na svadbi austrijske ministarke

Foto: Tanjug-AP

U govoru koji je održao na venčanju austrijske šefice diplomatije, Vladimir Putin rekao je da mu je izuzetno drago što je ponovo u Austriji, a potom se lično obratio mladencima.

"U našoj zemlji se kaže "bolje ikad nego nikad". Draga gospođice Knajsel, dragi gospodine Meinlinger, dame i gospodo. Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da posetim gostoljubivu Austriju ponovo. Ipak, ono što me čini još srećnijim, jeste razlog zbog kojeg smo ovde u srcu zelene Austrije - Štajerske. Naravno, mislim na venčanje Karin Knajsel i Volfgang Meinlingera", reči su kojima je Putin počeo svoj govor.

Na kratko ga je prekinuo aplauz, a potom je nastavio.

"Želim da naglasim sledeće: Karin, vlasnica pasa rase bokser koje sam danas video, ceni udobnost, ima smisao za humor i nije je lako izbaciti iz ravnoteže. Prema mom mišljenju, sve ove osobine su potrebne za srećan porodican život. Dragi mladenci, želim da vam čestitam na venčanju i formiranju nove porodice. U Rusiji imamo običaj da želimo sreću i ljubav. Rado to radim i želim vam puno sreće i zdravlja za vašu zajedničku budućnost. Predlažem da podignemo čaše za vaš blagoslov i prekrasan zajednički život. Hvala vam", rekao je prvi čovek Rusije.

Putin je, inače, govor održao na nemačkom jeziku, a ubrzo i zaplesao sa mladom.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.