Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Video

Svet

(VIDEO) Kako je slonče odgurnulo Melaniju

Prva dama se uplašila
Datum: 07/10/2018

(VIDEO) Kako je slonče odgurnulo Melaniju

Foto Tanjug/AP

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp je otišla u kratki safari u Keniji, treću etapu svoje samostalne afričke turneje. Tom prilikom jedno slonče se okrenulo i odgurnulo prvu damu, a onda se na trenutak uplašila. Ipak, nastavila je da ih hrani i mazi.

Prva dama Amerike posetila je Fondaciju Dejvisa Šeldrika za divlju faunu, poznatu po pokretanju metode spašavanja beba slonova bez roditelja u Keniji. 

Zatim je  u terenskom automobilu krenula u divljinu nacionalnog parka Najrobija, a potom je posetila i grad. Njena turneja uglavnom posvećena deci je kroz kampanju "Be Best" počela u utorak u Gani, gde je posetila pedijatrijsku bolnicu. Zatim je otišla u Malavi.

[removed]// [removed]

Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.sueann carson
30.10.2018 - 18:16
Melanija Trump
ne treba zaboraviti da djeca i zivotinje imaju istancan instinkt, mogu osjetiti pozitivne ili negativne osobe,jednostavno po energijy koju sire, u ovom slucaju slonic je osjetio negativnu energiju i zato je odgurno Melaniju... ako niste sigurni za nekoga da li je pozitivan ili negativan, slobodno se oslonite na instikt djece ili vasih kucnih mezimaca... sjetite se reakcije cuka i macaka na Trumpa