Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Info

Zepter therapy air ion - Najbolji prečišćivač vazduha na tržištu

Therapy Air iOn je najbolji prečišćivač vazduha na tržištu - ocenio je tim nezavisnih nemačkih stručnjaka u istraživanju za uticajni portal Experten Testen
Datum: 06/07/2016

Zepter therapy air ion - Najbolji prečišćivač vazduha na tržištu

U konkurenciji 10 prečišćivača vazduha poznatih svetskih proizvođača - Filips, Roventa, Dalkin, De Longi i drugi, Zepterov aparat osvojio je prvo mesto po svim karakteristikama - od sistema moćnih filtera za prečišćavanje, velikog radnog kapaciteta i elegantnog modernog dizajna do funkcionalnog pakovanja. Ovaj prečišćivač, kako se navodi u zvaničnoj analizi, pored kućne prašine, životinjske dlake, kuhinjske pare, tekstilnih vlakana i duvanskog dima iz vazduha izdvaja i najsitnije alergijske čestice i trajno ih uklanja, zbog čega je ne samo idealan, već i neophodan za život u gradu.

Nemački stručnjaci posebno ukazuju da je obim i kvalitet filtracije Zepterovog prečišćivača vazduha Therapy Air iOn bez konkurencije. Smislena i skladna kompozicija najrazličitijih sistema filtera kao što su hepa filter, srebrni filter, filter s aktivnim ugljem i predfilter omogućuje veliki kapacitet rada uređaja i veliki učinak prečišćavanja - navodi se u saopštenju nezavisnih nemačkih stručnjaka.

Od prednosti Zepterovog prečišćivača, u odnosu na druge, navodi se pored ostalog i da je idealan za alergične osobe, da je vrlo tih (30 dB) i da je blagotvorni učinak primetan posle kratkog vremena. Velika snaga motora garantuje stabilnu i prijatnu klimu u prostorijama od 25 do 130 m2, a moderan dizajn Therapy Air iOn savršeno se uklapa u ambijent stana, kuće ili kancelarije.

"Proizvođač ovim inovativnim uređajem pokazuje da je, uz velika ulaganja i tehnički know-how, na tržištu prečišćivača vazduha sve moguće, i da uređaj vredi svaki vaš evro" - zaključuje Experten Testen.

Therapy Air iOn je, pored prečišćivača vazduha, i generator negativnih jona, koji imaju pozitivno dejstvo na zdravlje čoveka. Negativni joni povećavaju protok kiseonika u krv, pospešuju cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam, jačaju imunološki sistem, ublažavaju tegobe izazvane alergijom, astmom i oboljenjima disajnih sistema, otklanjaju posledice stresa, podižu nivo energije, vraćaju dobar san, poboljšavaju koncentraciju, pozitivno utiču na prevazilaženje depresije i straha, i drugo.

Zepter Therapy Air iOn predstavlja najefikasnije i najekonomičnije rešenje za čist vazduh u zatvorenom prostoru.

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.