Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Uhapšen policajac koji je prvi stigao na uviđaj Ivanovića: Optuženi se terete za manipulisanje dokazima

Kako prenosi portal Kossev, Dragiša Marković je sa još jednim policajcem Ž.J. priveden 10. februara, kako su tada preneli prištinski mediji - pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića
Datum: 23/11/2018

Uhapšen policajac koji je prvi stigao na uviđaj Ivanovića: Optuženi se terete za manipulisanje dokazima

Foto: Profimedia

Policajac koji je jutros uhapšen u akciji ROSU, bio je prvi na uviđaju kada je ubijen Oliver Ivanović, Prema nezvaničnim informacijama TV Prve.

Kako prenosi portal Kossev, Dragiša Marković je sa još jednim policajcem Ž.J. priveden 10. februara, kako su tada preneli prištinski mediji - pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. Oni su se nalazili na mestu ubistva neposredno nakon egzekucije. Na posao su vraćeni 18. jula, piše Kossev.

Pripadnici ROSU jutros u u više akcija upali u četiri stana i lomeći inventar brutalno pretukli i uhapsili četvoricu Srba, kažu predstavnici Srba s Kosova. Iz Kosovske policije kažu da je razlog te akcije istraga ubistva Ivanovića. Stanovnici severnog dela Kosovske Mitrovice gde su hapšenja obavljena, kažu da su se čuli i rafali.

Oglašavale su se do sedam jutros i sirene za opasnost. Uhapšene su četiri osobe, jedan policajac i tri građanina tog dela Mitrovice. Policija Kosova kaže da je u pitanju akcija hapšenja u okviru istrage ubistva Ivanovića. Sirene za opasnost u međuvremenu su ugašene, građani koji su se okupljali na trgu u Mitrovici i dalje su tu. Život se polako vraža na normalu, kaže dopisnik TV Prve ali dodaje da je situacija vrlo napeta.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.