Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

(VIDEO) Premijerka izviždana u Orašcu

„Mnogo je Srbija propatila zbog fašizma, nećemo ovo tolerisati, ali molim vas još jednom ispoštujte pretke i državu Srbiju“, kazala je Ana Brnabić
Datum: 15/02/2019

(VIDEO) Premijerka izviždana u Orašcu

Foto Tanjug

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić danas je na centralnoj ceremoniji obeležavanja Dana državnosti u Orašcu izviždana uz povike „Izdaja“i „Izdali ste Kosovo“.

Dok je Brnabić držala govor ispred spomenika voždu Karađorđu neki od okupljenih pevali su „Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena“, preneli su mediji.

Zvižduci su se čuli i na pominjanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom govora premijerke, kao i dok ga je u govoru spomenula i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Prvi zvižduci čuli su se pošto je premijerku i predsednicu Republike Srpske Željku Cvijanović voditeljka programa pozvala da polože venac na spomenik.

Brnabić je, pošto su joj zviždali dok je držala govor, rekla da danas kada treba da slavimo pretke i pokažemo jedinstvo u borbi za bolju budućnost imamo ljude koji su došli da zvižde.

„Ali neka je to tim ljudima na čast. Mi ćemo se boriti i ja mogu da vam garantujem – što ste vi glasniji to ćemo se mi boriti jače“, istakla je Brnabić.

Ona je rekla da vidi koga predstavljaju i da vidi zastave koje nose i poručila im da „fašizam u Srbiji nikada neće pobediti“.

„Mnogo je Srbija propatila zbog fašizma, nećemo ovo tolerisati, ali molim vas još jednom ispoštujte pretke i državu Srbiju“, kazala je Brnabić.

 


Ukupno komentara: 4Sva polja su obavezna.Deki
16.02.2019 - 09:41
De
Pa kako sam ja razumeo,pošto nisam bio na licu mesta,okupljeni su uzvikivali ,izdali ste Kosovo ,ne znam po čemu je premijer da je to fašizam,al stvarno ne znam detalje samo po videu nisam video fašiste
Jovan
16.02.2019 - 09:42
Mala grupa pedera
POŠTENI NOVINARI bi izvestili ovako. \"Mala grupa pedera\" (dvadesetak) je ometala svečanost u Orašcu. Ostalih 2 000 su bili kulturni i korektni. Tu grupu su činili, pripadnici grupe blesimetara Naši i Dveri.
Smomoir
16.02.2019 - 09:47
Premijerka
Bežite decooo, to je baba rogaaa !
Zasto,
16.02.2019 - 18:31
Zasto,
Ne moze da se glasa,bravo!