Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Dvojica privedenih zbog motorne testere ulaze u politiku

Dvojica Zrenjaninaca, posle pritvora od 48 sati, objašnjavaju da su maske skinute i da sada počinje političko delovanje.
Datum: 24/03/2019

Dvojica privedenih zbog motorne testere ulaze u politiku

Foto Youtube Screenshoot

Pokret ujedinjenih fantoma (PUF), čiji su pripadnici Miljan Čičić i Milan Pernat bili privedeni posle prošlonedeljnog protesta i upada u zgradu RTS za belim fantomkama i motornom testerom, najavljuje ulazak u politiku i mogućnost nastupa na izborima. Dvojica Zrenjaninaca, posle pritvora od 48 sati, objašnjavaju da su maske skinute i da sada počinje političko delovanje.

„Nama je Aleksandar Vučić skinuo maske i, svidelo se to njemu ili ne, PUF od tog momenta ulazi u politiku. Ozbiljno ćemo se angažovati u političkom životu Srbije, kao opozicija“, najavio je Čičić u izjavi za FoNet.

Na pitanje da li zvanično postaju stranka, on je precizirao da je udruženje već registrovano u APR i naglasio da će se još odlučivati i razgovarati o konkretnom širenju i političkom delovanju. Ipak, na pitanje da li ih treba očekivati na izborima, on ima kratak i konkretan odgovor: „Vrlo, vrlo, vrlo moguće“.

Pernat dodaje da je očekivao da Vučić skine maske pravim fantomima, ali se to nije deslio, pa sada počinje ozbiljna politička borba. „Bolje bi mu bilo da smo ostali sa maskama“, ocenio je Pernat, koji je prilikom protesta proteklog vikenda uneo testeru u zgradu RTS.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Miroslav
25.03.2019 - 13:19
Put bez povratka
Teško nama poreskim obveznicima