Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Brnabić o ceni Vučićeve kampanje po Srbiji: "Ni u jednoj normalnoj zemlji to nije tema"

"Finansira se (kampanja) u skladu sa onim što su ustavna ovlašćenja Vlade i predsednika", rekla je Brnabić i naglasila da se u toj kampanji koriste "najosnovnija bina i ozvučenje"
Datum: 13/02/2019

Brnabić o ceni Vučićeve kampanje po Srbiji: "Ni u jednoj normalnoj zemlji to nije tema"

Foto: Tanjug

Premijerka Ana Brnabić izavila je da se kampanja "Budućnost Srbije" finansira "u skladu sa ustavnim ovlašćenjima Vlade i predsednika države i da to ni u jednoj normalnoj zemlji nije tema", preneo je N1.

Na pitanje novinara kako se finansira kampanja i da li se iz budžeta koriste sredstva i iz koje budžetske linije, ona je odgovorila da se pravi tema od nečega što nije tema.  

"Pitate me kako se finansira to da legitimno izabran predsednik Srbije putuje po Srbiji i viđa se sa građanima i privrednicima", rekla je ona posle obilaska Nacinalne referentne laborotorija, dodajući da je to suština i srž demokratije.

"U svakoj normalno zemlji predsednik Republike može i treba da razgovara sa građanima i ni u jednoj normalnoj zemlji ovo nije tema", rekla je premijerka i pitala da li bi se u Italiji, da predsednik obilazi zemlju, postavljalo pitanje ko finansira tu kampanju i razgovor s građanima.

"Finansira se u skladu sa onim što su ustavna ovlašćenja Vlade i predsednika", rekla je Brnabić i naglasila da se u toj kampanji koriste "najosnovnija bina i ozvučenje"-

Na pitanje koliko to košta, ona je rekla da je novinari pitaju nešto što je posao predsednika države.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.Sapcanin
14.02.2019 - 12:50
Najosnovnija bina i ozvucenje?
U Sapcu trenutno postavljena bina i ozvucenje kao za Stonse!!! Najosnovnija? Ne bih rekao... Sky music postavio komplet opremu...
Gligorije
14.02.2019 - 12:50
Zemlja
U pravu je. Ali delimično. Nastavak izjave: ali mi nismo normalna zemlja! Jer nemamo normalnu vlast!