Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

"Ako vam je nešto sveto...": Dragan Marković Palma pozvao opoziciju da na "crveno slovo" ne organizuje proteste

"Ako su na sednici Saveta bezbednosti UN sve države podržale Srbiju i tražile od kosovskih Albanaca da ukinu takse od 100 odsto, onda mi u Srbiji, ako smo državotvorni i pravoslavci, treba da pokažemo svetu da smo bar jedan dan u godini jedinstveni", rekao je Marković na proslavi Sretenja, stranačke slave JS
Datum: 15/02/2019

"Ako vam je nešto sveto...": Dragan Marković Palma pozvao opoziciju da na "crveno slovo" ne organizuje proteste

Foto: Tanjug

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma pozvao je predstavnike opozicije da ne organizuju protestne šetnje na današnji dan, jer je danas ne samo državni već i "crkveni praznik i crveno slovo", preneo je N1.

"Danas je državni praznik, crkveni praznik i crveno slovo i ja zato pozivam opoziciju da, ako im je nešto sveto u životu, da danas onda ne šetaju, jer ne znam za koga ili protiv koga bi to radili. Ako su na sednici Saveta bezbednosti UN sve države podržale Srbiju i tražile od kosovskih Albanaca da ukinu takse od 100 odsto, onda mi u Srbiji, ako smo državotvorni i pravoslavci, treba da pokažemo svetu da smo bar jedan dan u godini jedinstveni", rekao je Marković na proslavi Sretenja, stranačke slave JS.

Marković je tom prilikom pozvao međunarodnu zajednicu da zbog nepoštovanja Briselskog sporazuma uvede sankcije kosovskim Albancima.


Ukupno komentara: 4Sva polja su obavezna.Ivan
16.02.2019 - 09:46
Bezboznik
Poslednji covek na svetu koji treba da govori o svetinjama i moralu!
Stanivuk
16.02.2019 - 18:31
Ma nemoj
Bucmasti komentator poziva narod da protestvuje na crveno slovo u kalendaru a njegovi koalicionari mogu da drže političke, predizborne mitinge u srcu Srbije i da tuku rodoljube koji se protive prlajvoj politici Brnabićke na svteti dan. Malo se zaboravio Jagodinac. Džaba mu ta koaliciji, i njega će oduvati nadolazeći talas protesta.
KOMARAC
17.02.2019 - 10:50
Ima i nevernika!
Toliko neobrazovan čovek na takvom položaju, predstavlja sramotu narodu u kome živi.On ne shvata,da postoje ljudii,koji ne veruju u Boga,već u poštenje i demokratiju.
Prof. dr R O T
18.02.2019 - 14:14
OPA
Sta li je vama sveto, vi li pozivate na jedinstvo, kada su vam svi, koji nisu sa vama neprijatelji i strani placenici, zestoko ste nas podelili i posvadjali, ali verujem u jedinstvo, da vas oteramo i uredimo sistem!