Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Vuk Jeremić: Vučić će pasti pre Uskrsa

"Ovog meseca on je gotov", rekao je ispred Predsedništva jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić
Datum: 17/03/2019

Vuk Jeremić: Vučić će pasti pre Uskrsa

Foto: Nedeljnik

"Pala je Bastilja kad se desio 5. oktobar, to će i sad da mu se desi. Ovog meseca on je gotov", rekao je ispred Predsedništva jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić. "Ovaj dan niko od nas nikad neće zaboraviti, ja vam obećavam."

On je rekao da predsednik Aleksandar Vučićn nije verovao da će se demonstranti i lideri opozicije okupiti ispred Predsedništva.

"Kada je kao narod trebalo da svi budemo zajedno u bolu i obeležimo pogrom na Kosovu, on je odlučio da nas deli i on nas je ovde pozvao", rekao je Jeremić i dodao da ceo svet gleda Beograd i da ovo niko nije očekivao, te da stvari neće biti iste kao pre.

"On danas nije smeo da izađe iz ove zgrade i to će ga koštati mesta na Andrićevom vencu. Sa njim više nema razgovora", rekao je Jeremić i dodao da je policija uz narod.

"Razgovarao sam sa njima, oni su sa nama. Aplauz za njih. Šlemove će skinuti na dan kad bude padao, a pašće pre Uskrsa, ja vam kažem!"

[removed][removed]

Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.Rain from heaven
18.03.2019 - 14:51
Kuku nama
Svi ste isti
Dejan
19.03.2019 - 16:48
Vuk Jeremić
Ovakve treba držati daleko od svake vlasti, ni jedne dobre osobine nema.Ako bi pravili listu najgorih, ljudi koji nikako ne bi smeli doći do neke vlasti i odlučivati u ime naroda, mrtva trka bi bila,i verovatno bi morali da dele prvo mesto Vuk, Čeda, Šutanovac...