Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Vučić: Uvodimo doživotnu robiju

Prihvaćen predlog dela javnosti i Igora Jurića o uvođenju kazne doživotnog zatvora
Datum: 12/01/2019

Vučić: Uvodimo doživotnu robiju

FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je nove mere kojima se povećavaju kazne za različita krivična dela. On je rekao i da je prihvaćen i predlog dela javnosti i Igora Jurića o uvođenju kazne doživotnog zatvora za najteža krivična dela.

Vučić je na konferenciji za medije, posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, rekao da će biti povećane minimalne i maksimalne kazne, odnosno da se ide na drastično i drakonsko povećanje kazni za sva kivična dela nasilničkog ponašanja - od nasilja u porodici do ubistava.

Sednica Saveta za bezbednost imala je dve tačke, ali priču o Kosovu i Metohiji ostavićemo za neki drugi dan, dodao je Vučić, najavljujući da će govoriti o sistemskim merama koje će Srbija preduzeti u borbi protiv kriminala i korupcije.


Ukupno komentara: 3Sva polja su obavezna.ja
13.01.2019 - 13:04
pogled
Uvedite te mjere vec jednom. I odjednom, nemojte odugovlaciti sa prijedlogom, pa razmatranjem, pa razmatranjem razmatranja, pa na glasasnje itd kao sto se radi/lo sa mnogim bitnim stvarima. Nego, preedlog danas usvajanje istog dana. Za monstrume ni smrtna nebi bila dosta.
rajnhard
13.01.2019 - 15:52
au
Pravi kriminalci su oni sa lažnim fakultetskim i doktorskim diplomama, ali i oni koji su im to omogučili...
Slavko
17.01.2019 - 10:07
Pljačka i izdaja
OBMANA NON STOP Vučić je vladar koji sve što je uradio, uradio je na štetu srpskog naroda. To je vladar koji je rođen samo da laže, krade, kleveta i obmanjuje narod i ništa drugo. Šta da kažem? Žrtvovao je srpsku decu na Kosovu, a podelom novogodišnjih poklona toj deci, on ih je ponizio i zloupotrebio u političke svrhe... P: Sajdžo...