Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

"Čovek gradi kampanju na meni": Trifunović o "kandidaturi" za predsednika PSG

Aleksandar Olenik je izjavio da je on jedini kandidat za predsednika tog pokreta, ali i da ima saznanja da glumac Sergej Trifunović planira da se kandiduje za tu funkciju
Datum: 11/01/2019

"Čovek gradi kampanju na meni": Trifunović o "kandidaturi" za predsednika PSG

Foto: Nedeljnik

Povodom informacije da je glumac Sergej Trifunovioć jedan od kandidata za mesto predsednika Pokreta slobodnih građana Srbije, koju je juče izneo Aleksandar Olenik član IO PSG , Trifunović je rekao da "on gradi kampanju na njemu."

"Čovek gradi kampanju na meni. Ja to ne razumem i neću time uopšte da se bavim", rekao je Trufunović za "Blic".

"Čovek bi trebalo da gradi kampanju na osnovu svog imena i prezimena a ne na osnovu mog. Neću ništa da komentarišem", dodao je.

Olenik je ranije izjavio da je on jedini kandidat za predsednika tog pokreta, ali i da ima saznanja da glumac Sergej Trifunović planira da se kandiduje za tu funkciju.

On je za "Blic" rekao da je tu informaciju dobio od najbližih saradnika Sergeja Trufunovića.

Prema pisanju lista "Danas", Trufunović je predložen je za predsednika Pokreta slobodnih građana Srbija. Njega je predložio Boban Bogdanović, jedan od osnivača pokreta, bivši član izvršnog odbora i najbližih plitičkih saradnika Saše Jankovića.

"Sergej je, pre svega ostao dosledan PSG i sa velikim entuzijazmom, znanjem, harizmom, nepotkupljivošću i hrabrošću treba da preduzme političku odgovornost, i sa mesta predsednika PSG zajedno sa svim članovima PSG, ispravi sve zajedničke greške i trasira snažan građanski politički korpus u borbi protiv višedecenijskog političkog sistema koji je Srbiju doveo do litice ekonomskog i političkog ponora", naveo je u svom predlogu Bogdanović. Izborna skupština PSG zakazana je za 26 januar.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.