Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Šta je Milka Forcan odgovorila Miškoviću

Bivša potpredsednica Delte reagovala je posle objavljivanja delova autobiografije "Ja, tajkun" Miroslava Miškovića u Nedeljniku
Datum: 15/04/2018

Šta je Milka Forcan odgovorila Miškoviću

Foto: Instagram Screenshoot

Bivša potpredsenica Delte, Milka Forcan, odgovorila je Miroslavu Miškoviću povodom njegove ocene "da je umislila da je moćnija od kompanije", koju je izneo u svojoj knjizi čije je delove eksluzivno objavio Nedeljnik u aktulenom broju.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu  i napisala da je ona ta koja je odlučila da napusti kompaniju.

"Kada neko "umisli da je moćniji od kompanije" napusti je i živi svoj život. Kada neko umisli da je moćniji od države i tako se ponaša ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša. #slobodaizbora", poručila je Forcanova.

Miroslav Mišković prvi put je u javnosti progovorio o svom privatnom, ali i poslovnom životu, kao i ljudima koji su ga prethodnih godina okruživali, među kojima je bila i njegova bivša saradnica Milka Forcan u svojoj knjizi, autobiografiji, "Ja, tajkun" čije delove je objavio Nedeljnik. 

"Strašan je problem kad čovek pobrka identitete, kad pomeša sebe i firmu i izgubi kontakt sa stvarnim stanjem stvari. Doduše, bila je pod uticajem Borisa Tadića, čoveka malog znanja. Podsticali su se međusobno", napisao je Mišković u knjizi.

 

 


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.neidealni
17.04.2018 - 11:39
ljepotica
Steta sto se Milka Forcan ne angazira u politici.