Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

"Skripalj je verovatno mrtav": Nećaka dvostrukog agenta otrovanog u Britaniji sumnja da se njegova smrt krije

Nećaka agenta Sergeja Skripalja kaže da od njegovog trovanja nije bilo ni traga ni glasa ni njemu, a sada ni njegovoj ćerki Juliji
Datum: 12/01/2019

"Skripalj je verovatno mrtav": Nećaka dvostrukog agenta otrovanog u Britaniji sumnja da se njegova smrt krije

Foto: Profimedia

Viktorija Skripalj, nećaka agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Velikoj Britaniji, za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav".

"Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej Viktorovič Skripalj je verovatno mrtav. Kao prvo, nije kontaktirao svoju majku, a kao drugo, jeste li ga videli posle svega što se desilo? Nisu nam pokazali čak ni fotografije", istakla je Viktorija Skripalj.

Ona je za TASS rekla da je Skripaljeva majka, a njena baka, Jelena odustala od puta u Britaniju iz zdravstvenih razloga.

Prema ranijem pisanju medija, njih dve su planirale da apliciraju za britansku vizu krajem 2018. godine, ali je Viktorija odbijena.

"Baka sigurno neće ići tamo, mada želi, ali joj to zdravstveno stanje ne dozvoljava. Ona ima 91 godinu i ne oseća se dobro, jedva se kreće", rekla je Viktorija Skripalj i dodala da ni ona ne planira da sad ide u Britaniju.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.