Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Sport

PSG: Sergej Trifunović predložen za predsednika, i Srbijanka Turajlić biće kandidat

Znam da je Sergej spreman da se prihvati tog velikog posla. Nikad se nije izjasnio, ali jeste jasnu i nedvosmislenu želju da se ispravi greške koje su do sada pravljene, rekao je Boban Bogdanović, funkcioner PSG
Datum: 11/01/2019

PSG: Sergej Trifunović predložen za predsednika, i Srbijanka Turajlić biće kandidat

Foto: Nedeljnik

Glumac Sergej Trifunovic predložen je za lidera Pokreta slobodnih gradana, a formalni, predlog, podneo je juče Boban Bogdanović, funkcioner PSG i čovek koji je važio za desnu ruku doskorašnjeg šefa PSG Saše Jankovića, potvrđeno je Blicu i u Sekretarijatu PSG. Iz PSG najavljuju da će za predsednika biti predložena i Srbijanka Turajlić.

Bogdanović u izjavi za Blic kaže da je Trifunović znao da će ga kandidovati, ali da to nije komentarisao.

Foto Medija centar Beograd
Foto Medija centar Beograd

 

 

"O tom predlog već nekoliko puta razgovaralo na sastancima unutar PSG. Znam da je Sergej spreman da se prihvati tog velikog posla. Nikad se nije izjasnio, ali jeste jasnu i nedvosmislenu želju da se ispravi greške koje su do sada pravljene. Procedura je sledeća, do 18. janura mora da se izjasni da li je prihvati, da je verifikuje. Koliko znam, nije tu do 16. januara, ali može telefonskim putem da kaže da je prihvata. Nadam se da će toga doći. Ekskluzivno za vas, u toku sledeće nedelje biti predložen još jedan sjajan kandidat, a to je Srbijanka Turajlić. Nadam se da cemo imamti najmanje pet kandidata, od toga tri žene", najavljuje Bogdanovic.

Bogdanović je u predlogu svoju inicijativu objasnio time što je, između ostalog, Trifunović ostao dosledan ciljevima PSG.

"Gospodin Trifunović jeste predložen kao kandidat za predsednika Pokreta, ali je još uvek nije prihvatio kandidaturu, niti se zvanično sam kandidovao. Takođe, rekao je da se neće baviti novinskim natpisima i mi kao organizacija poštujemo njegov stav - rekla je Sandra Lazić iz PSG.

Da bi Trifunović mogao da bude jedan od kandidata za lidera PSG najavio je funkcioner tog pokreta Aleksandar Olenik. U izjavi za Blic, Trifunovic je rekao da Olenik "gradi kampanju na njegovom imenu" i da "ne zna zašto to radi".

"Čovek bi trebalo da pravi kampanju na osnovu svog imena i prezimena, a ne na osnovu mog. Neću ništa da komentarišem, tako da koje god ti sledeće pitanje bude, isto ću ti reći", poručio je Trifunović.

Olenik je objasnio da mu je informacija stigla od najbližih saradnika Trufunovića.

"Od njih sam čuo da Trifunović razmišlja o tome i da ima nameru da se kandiduje za lidera PSG. Ne mogu da komentarišem ništa više jer je to njegova stvar. On je član PSG i ima formalno pravo to da uradi", rekao je Olenik za Blic.

 

 

 

 


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.Subi Dubi
11.01.2019 - 15:58
Izborni Rezultat - 2%
Srbijanka Turajlic?! Ma, da li se vi salite, zaboga?! Je li to neciji uvrnuti smisao za humor ili sta?! Pa, ovi nikada sa vlasti otici nece! Ni-ka-da! Mogli ste onda jednostavno da pozovete sve goste iz emisije Utisak Nedelje, Olje Beckovic, da ruse Vucica. Ovo je tragikomedija srpske politicke misli.
Dorčolac
12.01.2019 - 21:16
El President
Ko nas je kleo, nije dangubio