Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

"Novi vlasnik dobio blago samo da gleda, ali ne i da pipa": Zoran Kesić o budućnosti emisije "24 minuta"

"Pošto je u kupovini Kopernikusa od strane Telekoma, pa potom i prodaji Prve i O2, kako je javnost obaveštena, isključivo u pitanju biznis i profit, onda valja gledati samo brojke"
Datum: 06/12/2018

"Novi vlasnik dobio blago samo da gleda, ali ne i da pipa": Zoran Kesić o budućnosti emisije "24 minuta"

Foto: Nedeljnik

Autor i voditelj emisije "24 minuta" Zoran Kesić rekao je u izjavi za dnevni list Danas da razume zabrinutost građana, pošto su TV O2 na kojoj se emituje ta emisija, kao i TV Prva, dobile novog vlasnika, ali da mora da ih umiri i obavesti da je, baš zahvaljujući njima, emisija bezbedna.

"Pošto je u kupovini Kopernikusa od strane Telekoma, pa potom i prodaji Prve i O2, kako je javnost obaveštena, isključivo u pitanju biznis i profit, onda valja gledati samo brojke. Građani su učinli da brojke naše emisije budu brže, jače i bolje od brojki mnogo skupljih emisija na mnogo gledanijim televizijama od naše. Mi smo prosto rečeno fenomen", rekao je Kesić.

On je dodao i da je "24 minuta" ubedljivo najgledanija emisija na O2 i da novi vlasnik može samo da bude srećan što je dobio takvo blago.

"Blago njemu! Naravno, kad kažem 'dobio blago' podrazumevam dobio samo da ga gleda. Ne sme da se pipa. Što bi deca rekla - može, al' samo iz moje ruke. A pred nama je obaveza da se ne uljujkujemo visokim rejtinzima i ljubavlju gledalaca, već i da se pred novim vlasnikom iznova dokažemo još boljom, oštrijom, direktnijom i smešnijom satiričnom kritikom politike i društva. I zato ćem u narednom periodu uložiti maksimum snage u zaje.avanje svega onoga što zaslužuje da bude zaje.avano", naglasio je Kesić i dodao da se priprema da "razvali i ovu epizodu u subotu".


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.Marko
08.12.2018 - 10:26
nema od tog nista
Kesicu ukinuce ti emisiju sigurno , videces, zato su i kupili sve to da naprave totalni mrak, oni drugacije ne znaju.
Lule
08.12.2018 - 19:55
?
Koja gledanost, sanjaj samo Kesicu, dosadio si i Bogu i narodu, samo se zavaravaj da ti je gledanost na nekom nivou. Dosadan si i ponavljas se, sve jedno te isto vrtis u krug.