Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Mythbusters

Ne, Šeron Stoun nije odrasla sa Srbima

Agencija Šeron Ston reagovala je povodom njenih navodnih izjava o Kosovu i ocenila ih kao "potpuno netačne", piše nemački portal Welt
Piše: Marija Božić
Datum: 02/08/2017

Ne, Šeron Stoun nije odrasla sa Srbima

Foto Profimedia

Kad je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova, udarna vest koju su preneli skoro svi mediji, bila je rečenica Džordža Klunija: "Uskoro ću s koleginicom i prijateljicom Šeron Stoun i njenim prijateljima iz detinjstva koji su poreklom Srbi organizovati protest zbog pokušaja da Kosovo proglasi nezavisnost". Samo što on to nikad nije rekao.

Frankfurtske vesti navode se kao izvor koji su mediji u Srbiji i regionu koristili. Zvanične potvrde nije bilo, a Kluni i njegovi predstavnici bili su zasuti mejlovima. Od te navodne izjave sve je krenulo, pa je tako i nastala priča po kojoj su najbolji prijatelji iz detinjstva slavne glumice izvesni Milica i Dušan. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne? Još ako znamo da se njihovi roditelji, navodno, zovu Milunka i Milorad i poreklom su iz Čačka i s Kosova, sve to izgleda skoro kao tradicionalna srpska porodica, samo nigde nije navedeno prezime.

Sten Rozenfild, Klunijev agent na sajtu "Kluni studio" napisao je da glumac "nikad nije imao takve izjave o Kosovu". I agencija Šeron Ston reagovala je povodom njenih navodnih izjava o Kosovu i ocenila ih kao "potpuno netačne", piše nemački portal Welt. Navodi se i da je detinjstvo provela sa srpskim prijateljima Milicom i Dušanom i čak jela hleb od kukuruza, popularnu proju, kako pišu pojedini tabloidi. Navode se i brojne druge zgode i nezgode koje su zajedno prošli u detinjstvu, od toga da je "čika Milorad" oca popularne glumice odneo do obližnje bolnice kad se otrovao, do toga da je Dušan čuvao malu Šeron od dečaka koji su se "dogovarali da je grupno presretnu i siluju". Navodno su joj Milunka i Milorad tokom 1999. godine pričali o bombardovanju Srbije i Kosovu u vreme kada je slavna glumica imala prilično gust raspored. Naime u periodu od 1999. do 2000. godine glumila je u šest filmskih ostvarenja, između ostalog u filmu "Glorija" i "Lepi Džo".

Nije poznato ko je smislio ovu priču, ali jedno je sigurno - ima bujnu maštu. 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.