Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Nedeljnik

"Ne nađite se uvređenim...": Sreća je za vlast što Zoran Radmilović danas nije živ - Čitajte u Nedeljniku

O Zoranu Radmiloviću i njegovoj vanvremenskoj ljubavi sa Dinom, o njegovim navikama, vicevima, stavovima, za Nedeljnik su pričali prijatelji, članovi porodice i oni koji su ga cenili...
Pišu Zorica Marković i Dimitrije Đurić
Datum: 06/02/2019

"Ne nađite se uvređenim...": Sreća je za vlast što Zoran Radmilović danas nije živ - Čitajte u Nedeljniku

Iz porodičnog albuma Zorana Radmilovića, zahvaljujući Seleni Vicković, njegovoj sestričini

Uvek je pred odlazak u pozorište mirno stajao pred očevim portretom, u sobi u kojoj je spremao uloge. Razgovarao je sa ocem. Pričao je nešto u bradu. U brk. Oni koji su ga bolje poznavali, veruju da je ocu priznavao sopstvenu grešku - što je postao glumac. 

Zoran Radmilović mogao je da bude pravnik, arhitekta, profesor engleskog, ili čak džez pevač jer su to sve stvari kojima je pokušavao da se bavi. Ali nisu to bili pozivi za njega. On nije bio samo komedija, Kralj Ibi, Radovan Treći, Majstor Života, kakvim ga narod pamti. A bio je i ostaće najveći, kažu.

Krajem prošlog meseca preminula je velika pozorišna i filmska glumica Dina Rutić. Bila je supruga Zorana Radmilovića, legende srpskog glumišta, čoveka čiji šarm, uticaj i replike kao da dobijaju na značaju sa svakom godinom koja prođe od njegove prerane smrti. O Zoranu Radmiloviću, o njegovoj vanvremenskoj ljubavi sa Dinom, o onome što je glumac govorio u čuveni brk, o njegovim navikama, vicevima, gegovima, demonima, o njegovoj pobuni i stavovima, za Nedeljnik su pričali njegovi prijatelji, članovi porodice i oni koji su ga cenili...

CEO TEKST ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 7. FEBRUARA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU DOSTUPNOM NA NOVINARNICA.NETUkupno komentara: 0Sva polja su obavezna.