Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

Mira Furlan za Nedeljnik: Na svom "najuspješnijem" poslu osjećala sam se najgore

Veliki uspjeh" u kapitalističkom svijetu ne ide bez ponižavanja "drugog"
Datum: 14/06/2018

Mira Furlan za Nedeljnik: Na svom "najuspješnijem" poslu osjećala sam se najgore

Foto Profimedia

Posle ogromnog uspeha koji je postigla ulogom u svetski popularnoj seriji "Lost", Mira Furlan pričala je u intervjuu za Nedeljnik o drugim ponudama ali i o tome kako se osećala tokom snimanja te serije.

"Na svom "najuspješnijem" poslu osjećala sam se najgore. Ali to je neka druga priča koju sam pokušala napisati u svojoj nikad objavljenoj knjizi. Što je još jedna "druga priča".

"Veliki uspjeh" u kapitalističkom svijetu ne ide bez ponižavanja "drugog". Ja sam kao "strana" glumica pa još k tome i "starija" žena bila taj "drugi". Mnogo arogantnog testosterona je bilo na toj seriji. Sada se u našoj profesiji u Americi stvari malo pomiču zahvaljujući pokretu "Me Too". Ili se barem tako čini. Mislim da bi u ovom trenutku moje iskustvo u toj seriji bilo drugačije. Tada, pre desetak godina, nije bilo nikoga da digne glas", rekla je Mira Furlan.

U intervjuu za Nedeljnik je pričala o tome kako se oseća na graničnim prelazima, kao bivša Jugoslovenka, Amerikanka, o Jugoslaviji, šta priča svojim studentima, u kojim trenucima možete biti patriota prema nekoj zemlji...

 

CEO INTERVJU U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA KOJI JE NA KIOSCIMA OD 14. JUNA ILI U DIGITALNOM IZDANJU DOSTUPNOM NA NOVINARNICA. NET.

 

I ne zaboravite, uz svaki primerak novog Nedeljnika na poklon se dobija DRUGA knjiga iz poklon edicije o Nemanjićima, kao i novo izdanje Njujork tajmsa na srpskom jeziku

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.