Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Testnovi

Ipak su bile lažne vesti: Bred Pit i Šarliz Teron nisu zajedno

Vest koja je odjeknula pre neki dan, povezala je dvoje holivudskih glumaca, a "očevidac" je tvrdio da su sedeli u uglu bara na holivudskom partiju posle premijera svojih filmova i iskazivali naklonost
Datum: 23/01/2019

Ipak su bile lažne vesti: Bred Pit i Šarliz Teron nisu zajedno

Foto: Profimedia

Ne, Bred Pit i Šarliz Teron se ipak ne zabavljaju, niti su se skoro videli, iako su jako dobri prijatelji.

Vest koja je odjeknula pre neki dan, povezala je dvoje holivudskih glumaca, a "očevidac" je tvdio da su sedeli u uglu bara na holivudskom partiju posle premijera svojih filmova i iskazivali naklonost. Izvor Pipla, međutim, tvrdi da oni "nisu izašli zajedno nedavno, niti su se ikada zabavljali". Insajder tvrdi da su "izveštaji o tome da su oni u romantičnom odnosu lažni", prenose svetski mediji.

Proteklog vikenda, San je objavio priču kako se 55-godišnji Pit i 43-godišnja Teron "viđaju već oko mesec dana" i da ih je svojevremeno upoznao njen bivši, Šon Pen. Poznanstvo je trajalo godinama, a "od nedavno su postali bolji prijatelji", tvrdio je Entertainment Tonight. Dve zvezde imale su zajedničko snimanje pre šest meseci za Brajtling.

Podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit razveli su se u septembru 2016. godine. Bred je nedugo posle razvoda, u intervjuu za GQ Stajl izjavio da će, sve dok ponovno ne bude siguran da je reč o ozbiljnoj vezi, držati svoj ljubavni život u tajnosti, što zbog njega, a što zbog njegove dece koju ne želi dodatno da opterećuje lažnim glasinama.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.