Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Bane Trifunović: Lažna opozicija je saradnik okupatora

Glumac je rekao da postoji masa "koja želi nešto da menja i koja je izašla iz inertnosti
Datum: 10/12/2018

Bane Trifunović: Lažna opozicija je saradnik okupatora

Foto: Nedeljnik

Glumac Branislav Trifunović izjavio je da je "presrećan" zbog velikog broja učesnika protesta "Stop krvavim košuljama", koji se odigrao u subotu uveče u Beogradu i da postoji masa "koja želi nešto da menja i koja je izašla iz inertnosti."

On je za list Blic izjavio da je došlo vreme da se protestuje na ulicama, a ne na društvenim mrežama, da će "vlast nastaviti isto da se ponaša" i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "nervozan".

Trifunović je kazao i da je na skupu govorio zato što su ga pozvali organizatori, da nije član stranke, a da njegov posao "trpi zbog stavova, a da to želi politički da reši".

Prema njegovoj oceni, najvažnije je da se raščisti ko je "suštinska opozicija", a ko "lažna opozicija", koju je nazvao "saradnikom okupatora", koja je, kako je rekao, na internetu pokušala da minimalizuje proteste.

"Protest nije izazvan kvalitetom života, već krvavim glavama... Naš prag tolerancije se svake godine povećava, pa smo došli u stanje da trpimo sve i svašta. Širom sveta ljudi masovno izlaze na proteste zbog znatno manjih problema od ovih naših. To je jedna solidarnost koju mi, na žalost, nemamo", rekao je Trifunović.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.