Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

"Ako emisija ne bude mogla da se radi kao do sada, neće je ni biti"

"Vučić je predsednik svima nama i onima koje voli i onima koje ne voli, ne možemo da ne plaćamo porez jer nas predsednik ne voli", rekao je voditelj Ivan Ivanović i poručio da je predsednik Srbije komentarisao stvari koje nije video, ni čuo, a u vezi sa njegovim komentarima na račun izveštavanja Studija B
Datum: 12/12/2018

"Ako emisija ne bude mogla da se radi kao do sada, neće je ni biti"

screenshot N1

Voditelj Ivan Ivanović je u Jutarnjem programu N1 komentariso nedavnu prodaju televizija "O2" i "Prva", na kojoj se prikazuje i njegova emisija. On je rekao da ukoliko njegova emisija ne bude mogla da se radi kao do sada, neće je ni raditi.

"Rukovodostvo (televizije) se neće menjati, videćemo u januaru kad dođe novi vlasnik šta će biti, mi vodimo razgovore među sobom na Prvoj. Do nove godine će se znati šta će biti, kako će da izgleda uređivačka politika. Promena vlasnika je komplikovana tema. Ja lično mislim da ja tu nemam čemu da se nadam, ali to je moja kuća, videćemo kako će to da izgleda. Ja verujem u istinu i slobodu i moram da stojim uspravno i budem spreman na sve što život može da baci na mene", rekao je Ivanović.

On je objasnio da je uspeo da se izbori da emisija izgleda ovako kakva je danas, i da je to zasluga menadžmenta.

"Omogućili su građanima Srbije da imaju jednu emisiju. Ukoliko ta emisija ne bude mogla da se radi kao do sada, ja je neću raditi. Hrabrost se pokazuje rešenošću da stojiš ispred svojih principa", rekao je Ivanović.

Ivanović je zamerio predsedniku Vučiću što je, kako je rekao, komentarisao stvari koje nije video, ni čuo, a u vezi sa njegovim komentarima na račun izveštavanja Studija B sa protesta "Stop krvavim košuljama".

"Vučić je predsednik svima nama i onima koje voli i onima koje ne voli, ne možemo da ne plaćamo porez jer nas predsednik ne voli. Neinteligento je komentarisati stvari koje nisi video ni čuo. Ja neću da se bijem, mene to ne interesuje", rekao je između ostalog Ivanović.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.