Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Princ glume( Žarku Lauševiću)

Dragi Žarko, neizmerno si nedostajao svojoj publici! Željno smo te čekali svih ovih godina i konačno smo dočekali da se vratiš na male ekrane. Zablistao si onako kako samo ti umeš. Dodirnuo si najdublje delove naših duša svojim raskošnim talentom i dubokim emocijama.

Prvi put sam se susrela sa Tvojom glumačkom jačinom gledajući film ,,Boj na Kosovu". Divila sam se tvom gospodstvu, šarmu, tvom Milošu Obiliću koji nije pogazio zakletvu. Bezbroj puta sam odgledala tu scenu. Serija ,,Sivi dom" i buntovnik Šilja. 

Čitanje tvojih knjiga u fakultetskim danima. Tada sam ti napisala prvo pismo, priželjkujući tvoj povratak iz Amerike. Poželela sam ti zdravlje, sreću i strpljenje. 

Kada sam te videla na malim ekranima u seriji ,,Senke nad Balkanom", zaplakala sam od sreće. Bože, koliko sam bila srećna što ponovo glumiš! 

Svoje likove bojiš gospodstvom, sarkazmom, prkosom, željom za životom i ljubavlju... Ispričao si nam tragične sudbine svojih junaka bez prenaglašenih emocija i patetike. 

Nakon svega što si preživeo, zadržao si osmeh na licu, duhovitost, šarm i inteligenciju zbog kojih te volimo i poštujemo.

U emisiji kod Ivana Ivanovića rekao si da ti nedostaje pozorište. Rečima ne mogu da opišem koliko ti nedostaješ publici koja posećuje pozorišta! Sanjam o danu kada ću te videti na ,,daskama koje život znače", mada znam da su šanse da se to dogodi veoma male.

Lauše, hvala Ti što si skupio snagu i hrabrost da  podeliš sa čitaocima svoju životnu priču. Nadam se da će ona pomoći ljudima da se nose sa izazovima koje život pred njih postavlja i da će mlade generacije naučiti kakvi treba da budu kada ih život lomi. 

Tebi želim zdravlje, sreću, i strpljenje u danima koji dolaze.

Lauše, daleko je ta Amerika! Voli te tvoja publika!
Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.