Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Iznenadite voljenu osobu savršenim novogodišnjim poklonom


Novogodišnja noć važi za jednu od najlepših noći u toku godine. Tada iza sebe ostavljamo sve loše stvari koje su nam se desile, donosimo odluke koje će pozitivno uticati na naš život i radujemo se novom početku. To veče ugavnom provodimo sa voljenim osobama i želimo da im maksimalno ulepšamo početak naredne godine. Jedan od načina da to i učinite je da obradujete svog partnera savršenim novogodišnjim poklonom. Postoji nekoliko poklona kojima će se svako obradvati ukoliko niste sigurni šta da izaberete.


Novogodišnje putovanje

Ukoliko se na vreme organzujete možete veoma povoljno otići na neku od popularnih destinacija. Ukoliko vam ne smeta hladno vreme Evropski gradovi su prava stvar za vas. Magična svetla Pariza ili duge vožnje gondolom po Veneciji učiniće vašeg partnera veoma sretnim. To je idealna prilika da se još više zbližite i provedete kvalitetno vreme zajedno. Ipak, ukoliko vas partner više voli leto i more možete izabrati neku egzotičnu destinaciju i novogodišnju noć provesti ispod palme u kupaćem kostimu.  


Omiljeni parfem

Parfem je uvek prava stvar. Možda će neko reći da nije preterano orginalno ali sigurni smo da se čak i te osobe obraduju kada dobiju parfem koji obožavaju. Ono što je važno kada je onakav poklon u pitanju je da budete sigurni koji parfem vaš partner voli i nemojte rizikovati. Kupite baš taj parfem jer može lako da se desi da pogrešite. Sasvim sigurno će se vaš partner jako obradovati.   


Vaučer za spa centar

Ovo je svakako idealan poklon za Novu godinu jer ćete provesti kvalitetno vreme sa vašim partnerom u relaksaciji i uživanju. Prijatna muzika, masaže, sauna i hidromasažna kada će upotpuniti vaš boravak u spa centru. Pored svih ovih pogodnosti koje smo nabrojali manji spa centri vam nude privatnost koju je inače teško dobiti u većim centrima. Ovo je svakako idealan način da završite godinu i iza sebe ostavite stres i nervozu i u novu godinu uđete odmorni i sretni.


Karte za koncert

Ukoliko znate da vas partner obožavalac neke grupe koja će imati koncert u Srbiji ili će se pojaviti na nekom festivalu, možete svom partneru obezbediti karte za taj koncert. Ovo iznenađenje će sigurno jako obradovati vašu voljenu osobu i možete uživati zajedno. Mesecima unapred se zna raspored svih koncerata i lako je doći do karata ukoliko obratite paznju kada počinje prodaja.


Garderoba

Ovo je jedan od najpraktičnijih poklona za vašeg partnera. Potrudite se da kroz razgovor saznate šta je to što vašem partneru treba. Još jedan dobar način da saznate šta mu se dopada je da odete u šetnju kroz grad i obratite pažnju šta je to što mu se dopada. Na ovaj način ćete mu pokazati da vam je zaista stalo da učinite nešto lepo za njega. Sigurni samo da će ga vaš poklon oduševiti.

Najbitnija stvar je da krenete na vreme u kupovinu. Iako dosta radnji radi i 31. Decembra to ne znači da treba da čekate zadnji dan jer može da se dogodi da ne nađete ono što ste planirali da kupite. Organizujte se na vreme kako bi u novogodišnjoj noći obradovali svoju voljenu osobu i ušli u 2019-tu godinu sa osmehom na licu.

Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.