Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Jutro će promeniti sve

Sinoć pričam sa suprugom posle gledanja serije "Jutro će promeniti sve" koja se emituje na RTSu i zaključim da je to jedina prava serija koja se pojavila na našim televizijama od kada sam ja živ. Autentičnost likova je nestvarna. Apsolutno!

Od najmanje epizode do nosećih likova, svi su maestralni. Zato što oni ne glume, nego žive svoje likove. (u svim ostalim primerima glumci-glume i to je primetno, ovde toga nema)

Još nešto pojačava moje zadovoljstvo. Ja ne poznajem nikoga iz te ekipe. Ni autore, ni reditelje, ni glumce. Hvala Bogu da je tako, dosadili smo generacijski apsolutno svima. Jebeš Caneta, daj Straight Mickije, jebeš Dragojevića, daj neke klince, jebeš Anđelića, Pejakovića, Maksićku daj Maji Pelević neka piše...bravo svima, ponosan sam što sam u istom gradu s vama!

U naslovnoj numeri u spotu se pojavljuju Mici, Gile i Cane, ja sam stavio tekst pesme "Ne osećam se dobro" kao "predgovor" u mojoj knjizi. Klinci idu našim stopama po istim ulicama, džiberi su prekoputa...hvala ti bože što postoje ti ljudi, nismo se džabe rađali!

A lepo sam vam svima govorio da će nas naši klinci nadmašiti!

Ukupno komentara: 5Sva polja su obavezna.Bogdan
03.11.2018 - 10:19
Beznadje
Serija je katastrofalna, valjda i zato sto treba da bude na liniji, skoro pornografska. Poruka je jednostavna, ovde nema normalnih mladih ljudi. vazno je da svi \"bleje\", bez ikakvog cilja u zivotu. A \"profesrka\" se takodje uklapa u novi trend promovisanje gej populacije.
divna
03.11.2018 - 20:07
odlicna serija
Potpisujem tekst, slazem se sa svakom napisanom reci i gledam seriju sa zadovoljstvom. Greska je jedino u skracivanju duzine trajanja epizode, to je bas kiks RTS-a.
Milica
03.11.2018 - 20:07
Autenticnost
Upravo tako! Sjajno receno! Konacno nesto sjajno, iskreno i realno. Oni zive svoje uloge, ne glume ih! Apsolutno sve pohvale
Dejan Stanojević
08.11.2018 - 16:26
Besmislena serija sa opasnom porukom
Ovaj komentar je ličan, predstavlja moj lični utisak, nisam umetnički obrazovan tako da je moguće da nisam razumeo kreativnu poruku. Mislim da je serija potpuni promašaj, potpuno bez smisla, traje kraće od bloka reklama i toliko je spora i dosadna da na kraju čovek ne zna ni šta je bila ideja. Moguće zato što ideje i nema. Više deluje da je reč o rijaliti programu gde kamere samo registruju ponašanje aktera. Besmisao (bleja) likova je pak savršeno prenet na ekran. Iskreno, kada bih imao takav život zaista bih se zamislio nad sobom. Grupa luzera koji nisu takvi zato što žive u Srbiji, već zato što je ista scena gde uduvani piju pivo na početku i na kraju valjda treba da bude model života ? Čak i u Srbiji se može živeti bolje i u ovakvim uslovima u odnosu na likove iz serije. Ako je pak ideja bila da ideje nema, onda je sasvim u redu i zanemarite moj tekst. Moguće je da je to samo koncept i da se želelo da to tako izgleda i to je to. Meni bi recimo bilo interesantno da vidim kako bi izgledala druga sezona ? Da li bi likovi postali japiji sa skupim automobilima i tako nam dali neki nastavak radnje ili bi postali gastarbajteri u Svedskoj koji su pobegli iz zemlje besmisla...ne mogu da prihvatim da je to što gledamo sve....da nema neke ideje \"iza\" da će se likovi razvlačiti još nedeljama a da se ništa ne događa. Za mene je serija kada jedva čekam narednu epizodu, mislim da bi bindžovanje ove serije definitivno izazvalo psihičke probleme. Loš ton na RTSu, predugi kadrovi tišine, besmisleni dijalozi sa po nekom retkom iskricom, sivilo koje preovladava.......zaista mislim da je ovo potpuno besmislena serija.
Zoran Sretic
12.11.2018 - 16:55
snobovsko...
...shvatanje kulnesa. Kul ekipa, kul problemi, kul kafana, kul bleja, kul zika... Autori serije i autor teksta, valjda kapiraju, staviš, Zigi Sturdasta na zid, par kul referenci sa underground scene, malo droge i neshvaćenosti i nas bol iz kraja postaje veltšmerc. Čekao san da vidim da li je ITjevac silovao nekog u google pošto teškoće da u it sektoru nađeš posao moze imati neko sa teškim traumom. Ali ne to šo vidiš to je to, kritički otklon prema sopstvenoj generaciji nula.