Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Travolta: "Nisam znao da li ću ikada da prebrodim gubitak sina. Naša crkva nas nikad nije napustila"

"Ne znam da li bi preživeo bez njihove podrške. Naša crkva je prva stvar koja nas čini prizemnim"
Datum: 24/01/2019

Travolta: "Nisam znao da li ću ikada da prebrodim gubitak sina. Naša crkva nas nikad nije napustila"

Profimedia

Džon Travolta je porodicu uvek stavljao ispred bogate glumačke karijere, a teške životne trenutke, kako sam kaže, prebrodio je zahvaljujući Sajentološkoj crkvi.

Slavni 64-godišnji glumac, kako prenosi Dejli mejl, pozivajući se na "US weekly", rekao je da mu je Sajentološka crkva pomogla u suočavanju s tragičnim gubitkom 16- godišnjeg sina Džeta 2009. godine. 

Travolta dugo nije znao da li će veliki gubitak ikada uspeti da prebrodi. Njihovo najstarije dete, koje se borilo s autizmom i Kavasakijevim sindromom, doživelo je napad na porodičnom odmoru na Bahamima. Tokom napada, 16-godišnji Džet doživeo je udarac glavom. 

"Crkva nas nikada nije napustila. Ne znam da li bi preživeo bez njihove podrške. Naša crkva je prva stvar koja nas čini prizemnim", priznaje Travolta. 

Nakon nesretnog događaja, Travolta i supruga Keli Preston porodicu su čuvali još jače.

"Naša deca su naš najveći interes u životu. Njihova budućnost nam je najvažnija", rekao je Travolta koji je vezu s glumicom Keli Preston započeo nakon što su se upoznali na setu filma "The Experts" 1989. godine, a dve godine kasnije su se venčali. 

Džon i Keli roditelji su 18-godišnje Eli i osmogodišnjeg sina Bendžamina. 

"Oni su pametna deca i dobro napreduju jer su ohrabreni da primene ono što su naučili. Ela zarađuje za život kao glumica i vrlo smo ponosni na nju", otkriva Travolta čija je ćerka nedavno završila snimanje kriminalističkog trilera "The Poison Rose" u društvu glumca Brendana Frasera, Morgana Frimana i oca.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.