Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Razvodi se najbogatiji čovek na svetu: "Sve bismo opet uradili isto"

Izvršni direktor Amazona Džef Bezos (54) i njegova supruga Mekenzi Bezos vest o razvodu objavili su na Tviteru i saopštili da su takvu odluku doneli posle dugog perioda "istraživanja i razdvajanja"
Datum: 09/01/2019

Razvodi se najbogatiji čovek na svetu: "Sve bismo opet uradili isto"

Foto: Profimedia

Izvršni direktor Amazona Džef Bezos (54) i njegova supruga Mekenzi Bezos objavili su na Tviteru da se razvode nakon 25 godina braka.

"Želimo da obavestimo ljude o novosti u našim životima... Nakon dugog perioda istraživanja i razdvajanja, odlučili smo da se razvedemo i nastavimo živote kao prijatelji", naveli su Džef i Mekenzi Bezos na njegovom nalogu na Tviteru.

Oni su dodali da su tokom četvrt veka bili "saradnici u kompanijama i projektima" i da su zahvalni na svakoj godini koju su proveli zajedno.

"I da smo znali da ćemo se razvesti posle 25 godina, sve bismo opet uradili isto", napisali su u zajedničkoj izjavi, a prenosi B92.

Američki milijarder Džef Bezos je osnivač kompanije Amazon i najbogatiji čovek na Forbsovoj listi.

Mekenzi Bezos (48) je spisateljica. Bila je jedna od prvih zaposlenih u Amazonu, a 2014. je osnovala organizaciju protiv zlostavljanja Baj stender revolušn (ByStander Revolution).

Par ima četvoro dece, a upoznali su se dok su oboje radili za investiciono društvo D. E. Šo, mnogo pre osnivanja Amazona.

Postoji legenda da je deo strateškog plana za Amazon napisan tokom njihovog puta kolima od Njujorka do Sijetla.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.