Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Biz news

Otvoreni dan na Građevinskom fakultetu

Osim informacija koje su budućim studentima u ovom trenutku najvažnije, a tiču se prijemnog ispita i upisa na fakultet, posetioci će saznati šta se uči na fakultetu, koje su vannastavne aktivnosti studenata, koja vrata otvara diploma Građevinskog fakulteta i još mnogo toga
Datum: 22/03/2019

Otvoreni dan na Građevinskom fakultetu

Građevinski fakultet u Beogradu organizovaće u subotu 23. marta od 11 do 14 časova Otvoreni dan za sve one koji su zainteresovani za upis na akademske studije građevine i geodezije. 

Osim informacija koje su budućim studentima u ovom trenutku najvažnije, a tiču se prijemnog ispita i upisa na fakultet, u opuštenoj atmosferi i neformalnom razgovoru sa nastavnicima i studentima iz Studentskog parlamenta posetioci će saznati šta se uči na fakultetu, koje su vannastavne aktivnosti studenata, koja vrata otvara diploma Građevinskog fakulteta i još mnogo toga.

Druženje će upotpuniti obilazak laboratorija  u kojima se obavlja naučno-istraživački rad, amfiteatra Milutin Milanković i računskog centra.  - Budući studenti i njihovi najbliži biće u mogućnosti da iz prve ruke osete atmosferu i saznaju kako izgleda život i rad na Građevinskom fakultetu.

Raduje nas što ćemo moći da im pokažemo kako na našem fakultetu, koristeći savremene metode učenja, školujemo buduće inženjere koji će, kao i generacije pre njih, širom sveta dokazivati visok stepen znanja koji im omogućava da uspešno savladaju i najsloženije zadatke - kaže dekan prof. dr Vladan Kuzmanović.

Osim toga, kroz saradnju fakulteta sa najprestižnijim evropskim i svetskim naučnim ustanovama, studenti će imati priliku da postanu deo velike globalne inženjerske zajednice i budu na izvoru najnovijih saznanja.Ove godine za buduće studente na osnovnim studijama otvoreno je 340 mesta na smeru Građevinarstvo (od čega 240 na teret budžeta) i 60 mesta na smeru Geodezija i geoinformatika (od čega 40 na teret budžeta). 

Građevinski fakultet u Beogradu osnovan je 1846. godine i najstariji je u regionu. Na dva studijska programa (Građevinarstvo i Geodezija i geoinformatika), sa sedam modula, studenti stiču sveobuhvatna znanja kroz osnovne, master i doktorske akademske studije.. Inženjeri sa Građevinskog fakulteta u Beogradu uživaju visoku reputaciju u zemlji i svetu, a diploma ove ustanove priznata je širom sveta. Fakultet je izuzetno dobro umrežen sa naučnom zajednicom, a učešće u značajnim međunarodnim projektima najbolje pokazuje da Građevinski fakultet spada u sam vrh naučnih i obrazovnih institucija u Evropi.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.