Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Mural od limenki prvi put u Beogradu!

Simboli Beograda, Hram Svetog Save i spomenik knezu Mihailu, motivi su instalacije duge 6 metara
Datum: 11/01/2019

Mural od limenki prvi put u Beogradu!

Posetioci ovogodišnje „Beogradske zime” prvi put imaju priliku da u glavnom gradu uživaju u ekološkom muralu od iskorišćenih limenki. Specijalno dizajnirana za ovu priliku, Pixelata još jednom na najbolji način spaja umetnost i reciklažu. Ovoga puta, simboli Beograda, Hram Svetog Save i spomenik knezu Mihailu, motivi su instalacije duge 6 metara.

Drago nam je što je Pixelata sada i pred Beograđanima i posetiocima prestonice. Praznična atmosfera i vreme kada najbližima želimo samo najlepše je i sjajno vreme za želju da se u 2019. više reciklira i da se dodatno širi svest o značaju reciklaže. Ovaj mural na kreativan način doprinosi reciklaži limenki i podseća zašto je limenka za piće među najboljim ambalažama - lagana je, nesalomiva i može se bezbroj puta reciklirati“, istakao je Nemanja Komatović, iz recan Fonda.

Beogradska Pixelata postavljena je na „Trgu otvorenog srca”, u toplom kutku, i biće pred posetiocima sve do kraja „Beogradske zime“. Ovaj ekološki mural je još jedna saradanja recan Fonda i njihove kampanje „Biram da recikliram” sa Beogradskom kulturnom mrežom čiji je cilj da svi shvatimo punu važnost zaštite životne sredine.

 

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.