Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Zabava

"Laki luzeri": Promašili tikete i zaradili 2,5 miliona

Nagrade za pogođenu najveću kvotu uz jedan promašen par srećnim dobitnicima svečano su uručene na Mozzartovom novobeogradskom uplatnom mestu Kozara
Datum: 20/07/2018

"Laki luzeri": Promašili tikete i zaradili 2,5 miliona

Foto: Mozzart

Jedan od najčešćih epiloga u svim igrama na sreću, a posebno sportskom klađenju, jeste ono čuveno “Zamalo!” koje sve teže pada što je bliže istini. Na sreću igrača koji su se tokom trajanja Svetskog prvenstva kladili na Mozzartovim uplatnim mestima i imali najveću promašenu kvotu, lider u ovoj industriji sve najveće padove njihovih tiketa ublažio je sa po 100.000 dinara, u okviru benefita “Naplati najveći promašaj”.

Nagrade za pogođenu najveću kvotu uz jedan promašen par srećnim dobitnicima kojih je ukupno bilo 23 - od čega se dvojici dva puta posrećilo - svečano su uručene na Mozzartovom novobeogradskom uplatnom mestu Kozara.

Tako su oni koji bi u nekim drugim okolnostima patili zbog zamalo promašenog tiketa, zahvaljujući Mozzartovom benefitu zaradili ukupno 2.5 miliona dinara, što je za neke bila utešna nagrada, a nekima i neslućeni bonus, daleko veći od „originalnog“ potencijalnog dobitka na tiketu.

Jedan od njih je Slobodan Raković iz Gornjeg Milanovca kom bi u nekoj drugoj kladionici dobitni tiket doneo oko 70.000 dinara, dok je u Mozzartovoj na gubitnom postao bogatiji za 100.000. I ne samo to, Rakoviću se posrećilo dva puta, pa je za dva promašena tiketa uzeo 200.000 dinara.

Istu sumu svojoj kući u Aranđelovac poneli su i otac i sin koji su ispunili uslove benefita “Naplati najveći promašaj” sastavljajući tikete sa najmanje četiri para, od kojih je jedan bio sa Svetskog prvenstva u Rusiji.

- Uglavnom ja igram, a otac prepiše, ili doda još nešto kao svoj lični pečat. Tog dana, na tiketu su bila tri para s Mundijala, tenis i nešto bejzbola. Pali smo na Japanu, a sve kvote na tiketu bile su ispod 2,00 – kaže Stefan Pendić, čiji je otac na dodeli nagrade u Mozzartovoj Kozari rekao da često dobija i kada prođe tiket.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.