Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Biz news

Ekskluzivno predstavljanje "Tikveš Chateaux & Domainеs" na najvećem sajmu vina ProWein 2019.

Vinarija Tikveš bila je deo zajedničke prezentacije makedonskih vina u organizaciji Udruženja "Vina iz Makedonije", a samostalno je predstavila premijum vina
Datum: 18/03/2019

Ekskluzivno predstavljanje "Tikveš Chateaux & Domainеs" na najvećem sajmu vina ProWein 2019.

Vinarija Tikveš predstavila se u pravom svetlu na najvećem svetskom sajmu vina "ProWein" 2019, koji se održava 25. put u Düsseldorfu, Nemačka od 17-19. marta.

Vinarija Tikveš bila je deo zajedničke prezentacije makedonskih vina u organizaciji Udruženja "Vina iz Makedonije", a samostalno je predstavila premijum vina. Na posebnom štandu je prvi put predstavljena brend platforma "Tikveš Chateaux & Domainеs" koja je deo strategije izdvajanja i promocije premium linije vina Tikveš.

Ovom prilikom, više od 60.000 posetilaca svetskog sajma vina "ProWein" imalo je priliku da degustira vrhunska vina Bela Voda, Barovo i Domaine Lepovo kao i ekskluzivnu priliku da se upozna i proba vina proizvedena u francuskoj vinariji "Château de Gourdon", koja je od nedavno deo Tikveš vinarije.

Premijum vina "Tikveš - Chateaux & Domaines" bila su deo posebne specijalne sesije za degustaciju i dodelu medalja osvojenih na ovogodišnjem prestižnom vinskom takmičenju "Mundus Vini", gde su zlatne medalje osvojile crveno vino "Bela Voda" iz 2016 godine, belo vino "Barovo 2018" i "Domaine Lepovo rosé" berba 2018. godine koje će uskoro biti predstavljeno. Na istom takmičenju osvojene su i srebrne medalje: "Barovo" (crveno), berba 2016. i "Domaine Lepovo Chardonnay " (belo) iz 2018. godine.

ProWein je najveći sajam vina i žestokih pića na svetu. Ove godine je prisutno više od 6.800 proizvođača iz celog sveta, a očekuje se da će sajam u tri dana posetiti više od 60.000 posetilaca.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.