Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Dobra vest "Da dobro ne ostane skriveno"

Otvoren konkurs za dvanaestu Virtus nagradu za filantropiju
Datum: 23/01/2019

Dobra vest "Da dobro ne ostane skriveno"

Trag fondacija objavljuje početak konkursa za dvanaestu po redu VIRTUS nagradu za filantropiju.

Ova prestižna nagrada ima za cilj da prepozna i javno istakne kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedinačne darodavce koji su na najdugoročniji i najefektniji način podržali inicijative za opšte dobro u prethodnoj godini. VIRTUS nagrada za 2018. godinu se realizuje uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Evropske unije  i Balkanskog fonda za demokratiju. „Kroz VIRTUS nagradu, Trag fondacija već 12 godina uspešno promoviše filantropiju u našoj zemlji i podstiče veći broj kompanija i pojedinaca da se uključe u programe i inicijative za opšte dobro.

I pored toga što su im mogućnosti ograničene, poslovni sektor i građani učestvuju u velikom broju filantropskih akcija i njihova podrška iz godine u godinu raste. Posebno nas raduje to što je svest o značaju davanja veoma izražena kod mladih do 30 godina tako da nam je namera da ove primere posebno istaknemo i ohrabrimo“ izjavila je Marija Mitrović, direktorka za filantropiju i partnerstva Trag fondacije i dodala: „Ovim putem pozivamo sve građane, neprofitne organizacije, medije, PR i marketinške agencije, kao i same kompanije i preduzeća, da nominuju kandidate za VIRTUS nagradu za filantropiju.

Želja nam je da ni jedno dobro delo ne ostane skriveno, tako da se nadamo da ćemo i ove godine pronaći i nagraditi što više njih.

“VIRTUS nagrada za 2018. godinu biće dodeljena u pet glavnih kategorija: Glavna nagrada za doprinos kompanije na nacionalnom nivou, Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje, Nagrada za malo i srednje preduzeće, Nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora, kao i Nagrada za individualni doprinos filantropiji. Prijava za ovogodišnji konkurs počinje 21. januara i trajaće sve do 19. februara 2019. godine.

Više informacija o prijavi i samoj nagradi možete pronaći na sledećem linku: www.tragfondacija.org/virtus.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.