Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Alek Boldvin ide na kurs obuzdavanja besa

Glumac je uhapšen u novembru nakon što je napao muškarca koji je parkirao auto na mestu koje je glumac nekoga zamolio da mu pričuva
Datum: 24/01/2019

Alek Boldvin ide na kurs obuzdavanja besa

Foto: Profimedia

Glumac Alek Boldvin priznao je da je kriv zbog uznemiravanja i pristao je da pohađa obuku obuzdavanja besa nakon što je priveden jer je udario vozača koji mu je oduzeo parking mesto.

Njujorški glumac pušten je nakon ročišta na sudu na Menhetnu pod uslovom da završi kratak kurs obuzdavanja besa do sledećeg ročišta 27. marta, rekao je tužilac.

Boldvin (60) nije dao izjavu novinarima po izlasku iz suda.

Glumac je uhapšen u novembru nakon što je napao muškarca koji je parkirao auto na mestu koje je glumac nekoga zamolio da mu pričuva.

Boldvin je bio optužen za uznemiravanje i fizički napad, ali nakon pregovora s tužiocem, priznao je krivicu za uznemiravanje, precizirao je portparol tužilaštva.

Boldvin se potukuao nakon svađe zbog parking mesta, a incident se dogodio  blizu njegove kuće u Njujorku. Nakon fizičkog obračuna, policija ja reagovala i izašla na teren  i privela Boldvina. Nakon što su se vozač automobila i Boldvin posvađali, a potom i gurali, Alek ga je navodno udario. Povređen muškarac je prevezen u bolnicu. 

U stanici je proveo dva sata, kada je u zvaničnoj izjavi saopštio da nije udario muškarca zbog parking mesta. 
"Inače ne bih komentarisao nešto što je skroz izokrenuto kao ova današnja priča, međutim tvrdnja da bih ikada udario nekoga zbog parking mesta je lažna. Voleo bih da ljudi to znaju. Znam da postoji trend širenja netačnih priča zbog potreba zabave i radi više klikova na internetu, ali bez obzira koliko nešto odjekuje po medijima to ne mora nužno biti istina", napisao je Alek na svom Tviter nalogu.

Inače, ovo nije prvi put da glumac završi u policijskoj stanici zbog nasilnog ponašanja. Pre pet godina se takođe zbog fizičkog obračuna našao u policiji, a 2014. je uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira.


 

[removed][removed]

Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.