Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

Info

Najveći popusti i pogodnosti uz EXIT magičnu karticu OTP banke

EXIT festival, u saradnji sa OTP bankom i kompanijom MasterCard, predstavlja EXIT magičnu karticu koja je opremljena savremenom MasterCard beskontaktnom tehnologijom
Datum: 30/06/2016

Najveći popusti i pogodnosti uz EXIT magičnu karticu OTP banke

EXIT magičnu karticu korisnici će moći da koriste i nakon festivala kao standardu pripejd karticu. Ovaj proizvod je lansiran u okviru programa lojalnosti OTP banke, a da bi ostvarili sve pogodnosti koje ovaj program pruža, korisnici treba samo da se registruju u nekoj od poslovnica OTP banke. Ova kartica omogućava popuste od 5 do 50% na preko 400 lokacija u Srbiji, od knjižara, pozorišta, koncerata do kafića, teretana i prodavnica garderobe po specijalnim cenama, a kompletna lista objekata širom Srbije gde se ostvaruju popusti nalazi se na sajtu exitmagiccard.rs. Osim toga, da je EXIT platna kartica zaista magična, govori i činjenica da ti omogućuje i besplatno održavanje tekućeg i deviznog računa u OTP banci, besplatan m-banking i SMS servis! Uz magičnu karticu moguće je plaćanje u zemlji i inostranstvu na svim lokacijama sa oznakom MasterCard, kao i plaćanje putem interneta.

EXIT magična kartica OTP banke zvanično je sredstvo plaćanja na EXIT festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Svi koji registruju svoju karticu u OTP banci automatski ostvaruju do 15% popusta na sva pića na svim EXIT šankovima i u EXIT kampu. Kartice su dostupne u svim poslovnicama OTP banke gde mogu odmah i da se registruju.

Ovom pripejd karticom moguće je beskontaktno plaćanje, a iznosi do 1.500 RSD plaćaju se jednostavnim prislanjanjem kartice na POS terminal bez unošenja PIN koda, što je izuzetno jednostavno i praktično rešenje za plaćanje na najposećenijem festivalu kod nas. Iznosi preko 1.500 RSD takođe se mogu platiti beskontaktno, ali je tada potrebno uneti PIN kod, a sve transakcije su zaštićene višeslojnom zaštitom i obrađuju se putem MasterCard mreže.

Više informacija o EXIT magičnoj kartici OTP banke na exitmagiccard.rs.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.Đ'e8

Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC'c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Andy C, Sister Bliss - Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Black Coffee, Tinariwen, Banco de Gaia, Moritz von Oswald, Cock Sparrer, Paradise Lost, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.