Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

Serije

Eskobarov brat traži od Netflixa da pregleda novu sezonu "Narcosa" pre emitovanja

"Želim da revidiram snimljeni materijal, isključivo u informativne svrhe, s obzirom na to da serija prikazuje mene, moj život, moju porodicu i mog brata. Mislim da niko drugi ne bi mogao da potvrdi ispravnost materijala. Jer, realno, samo sam ja još živ", poričio je Roberto Eskobar
Datum: 07/07/2016

Eskobarov brat traži od Netflixa da pregleda novu sezonu "Narcosa" pre emitovanja

"Narcos", Netflix, Foto Profimedia

Robert Eskobar je Netfliksu ponudio svoje učešće u pripremanju nove sezone Serije "Narcos", koja prati uspon i pad kolumbijskog kralja kokaina Pabla Eskobara i borbu između američke agencije za suzbijanje zloupotreba droga DEA-e i Eskobarovog narko kartela "Medelin".

"Upućujem vam formalnu i prijateljsku molbu", rekao je Robert u izjavi za američke medije.

"Želim da revidiram snimljeni materijal, isključivo u informativne svrhe, s obzirom na to da serija prikazuje mene, moj život, moju porodicu i mog brata. Mislim da niko drugi ne bi mogao da potvrdi ispravnost materijala. Jer, realno, samo sam ja još živ".

Roberto Eskobar je radio kao računovođa za kartel "Medelin". O vremenu provedenom u kartelu napisao je knjigu "Priča računovođe: Unutar nasilnog sveta kartela 'Medelin' ".

On je 2015. godine zaštitio pravo na korišćenje imena njegovog brata Pabla Eskobara, kao i na korišćenje porodičnog prezimena Eskobar.

"I pre početka prikazivanja prve sezone 'Narcosa', pokušali smo da kontaktiramo Netfliks, ali smo ostali bez odgovora", ističe Olof K. Gustafson, direktor kompanije "Escobar Inc." u zvaničnoj izjavi i dodaje:

"Mislim da je važno da Netfliks uvaži želje Roberta Eskobara za reviziju serije koju rade, kako bi porodici i gledaocima osigurali prikaz tačnih priča o Pablu i Robertu."

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.