Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

Zabava

Enrike Iglesias poslao je poruku fanovima iz Srbije

Pop muzičar Enrike Iglesias održaće koncert u Kombank Areni, 10. maja. Uoči koncerta Enrike je poslao pozdrav svojim obožavaocima u Srbiji
Izvor Kombank Arena
Datum: 12/04/2016

Enrike Iglesias poslao je poruku fanovima iz Srbije

Foto YouTube

"Zdravo Beograde, ovde Enrike Iglesias, vidimo se 10. maja na veoma posebnom koncertu. Vidimo se tamo!", poručio je Iglesias u video snimku.

Mega zvezda pop muzike, Enrike Iglesias gostovaće u Beogradu u okviru svetske turneje "SEX and LOVE".

Multitalentovani i višestruko nagrađivani umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je preko 100 miliona albuma širom sveta a prestižan magazine Bilbord "krunisao" ga je sa čak dve laskave titule: "Kralj plesa" i "Kralj latino popa".

Enrike Iglesijas je jedan od retkih izvođača koji se mogu pohvaliti višemilionskom bazom fanova. Njegova pesma "Bailando'', na Jutjubi prikupila je tokom godina preko milijardu pregleda.

U svojoj bogatoj karijeri dugoj dvadeset godina, njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti. I danas, Enrike je jedini muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu Bilbord dens liste, sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade (Gremi, Bilbord, Amerikan Mjusik).

Enrikeu, koji je pre sedam godina već imao sjajan nastu na sceni Arene, ovo je drugi nastup u najvećoj beogradskoj hali .

Svoj prvi koncert u Beogradu Enrike je završio rečima: "Hvala vam što ste ovde večeras, čast mi je što ovu turneju završavamo u Beogradu. Hvala svima, neverovatni ste! Vidimo se uskoro. Živeli, Belgrado!" I obećanje ispunio je obećanje dato publici.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.